PARTICIPACIÓ A LA PONENT BIKE XALLENGE

        -Curses i calendari.

   Formen part de la Lliga les següents curses    

       11/05/2019 Noguera Bike Race
       01/09/2019 Marxa BTT Tàrrega
      15/09/2019 BTT Serra d’Almenara
      12/10/2019 Transicar
      03/11/2019 Artesa Meló Bike

  •     Participació.
  •      Per participar a la Lliga no cal fer cap inscripció prèvia, el sol fet de participar a TRES o més Rutes LLARGUES(Marathon) o MITJANES(RALLY) de les curses programades ja dona dret a puntuar per la Lliga. 
  •      La inscripció dels corredors a les diferents proves de la Lliga es formalitzarà individualment a cadascuna de les curses en que es vulgui participar atenent als seus propis reglaments i condicions.
  •       Els PARTICIPANTS alhora de inscriure's hauran de seleccionar OBLIGATORIAMENT quina RUTA faran el dia de la MARXA(Curta-Mitja-Llarga) i si ho fan amb E-bike o amb BTT. I podran canviar-ho, però en cap cas podran fer-ho la última setmana o el dia de la cursa, i  en cas de fer-ho NO podrán ser inclosos en la classificació, ni en la puntuació de la XALLENGE)

-Categories.- Les categories de la Lliga seran les següents tant en categories masculines com femenines:

Veterà (nascuts l’any 1969 o abans)

Màster (nascuts entre els anys 1968 i 1983)

Sènior (nascuts entre els anys 1984 i 2000)

Juvenil (nascuts del 2001 al 2015) Només poden fer la Ruta CURTA o MITJANA .

- CATEGORIA E-BIKE:  
       Els participants que participin en alguna marxa amb E-BIKE ho hauran d'informar al formulari de Inscripció, i podran fer-ho d'acord amb el reglament de cada marxa i podran fer-ho lliurement.
       En el sistema de puntuació de la PONENT BIKE SERIES si en alguna marxa fan una marxa en E-BIKE no optaran als premis i puntuacions de la xallenge. I es prega que els participants que ho informin per no desvirtuar la Xallenge.

Tot i aixi, intentarem que al 2020:

-Puguem fer una categoria i uns premis pels participants en E-BIKE.

-I intentarem millorar i/o solucionar possibles errors o fets que no acabin de sortir bé del tot. Tot i que,  hi posarem tot el nostre esforç per a que la 1ª PONENT BIKE SERIES surti perfecta.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada